OM RAINAHej Vänner !

Välkommen till min blogg Stenlycka.

Jag heter Raina Karlsson och bor med min man på en liten ort som heter Tun i Västergötland.

Här bloggar jag om mina stora intressen Trädgård och Inredning.

Alla foton på min blogg är fotade av mig.

Vill du komma i kontakt med mig, mejla mig på
raina@telia.com

Hoppas du finner glädje i att besöka min blogg,
du är så Välkommen!


8 kommentarer:

 1. hei, jeg er en norsk dame som tilfeldigvis kom inn på din blogg_) Ble så fasinert av dine nydelige bilder og interiøret ditt:) Du er fantastisk og for ikke å snakke om den skjønne haven med alle de fine blomster osv.... Måtte bare si det, og titter innom snart <3 Med vennlig hilsen Turid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, önskar dig allt gott!

   Radera
  2. Tack snälla, önskar dig allt gott!

   Radera
 2. Hej duktiga kvinna! Otroligt vacker trädgård du skapat! Dessutom ett vackert hem! (inte alls så vanlig kombination, brukar vara antingen elr.) Tycker du gör helt rätt att lägga kraft energi och skaparlusta på att göra omgivningen vacker! Jag vet också vilket jobb det ligger bakom ett vackert hem OCH en vacker trädgård! Allt gott till Dej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din vänliga hälsnings, den värmde mitt hjärta!
   Kram från Raina

   Radera
 3. Hej! Jag läser ofta din blogg men har en fundering. Jag har vid några tillfällen ställt frågor till dig under dina inlägg men aldrig fått svar. Jag undrade bland annat var du köpt din fina julgransbelysning och fler med mig ställde den frågan men du svarade inte. Nu ska jag måla om en fåtölj och vill veta vilken färg man an använda och minns då att du har ett sådant inlägg. När jag läser kommentarerna ser jag att många frågat om färgen men du har inte svarat. Jag har all respekt för att man inte måste och inte alltid hinner svara på frågor bara för att man bloggar. Jag har själv en blogg och uppskattar mina läsare och att de kommenterar så jag brukar svara på frågor så ofta jag kan. Skulle bli glad om du ville tipsa om vilken färg du målat med. Ha en bra dag! /Cathrine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Cathrine!
   Textilfärgen heter Solid jag köpte den på Slöjd Detaljer men tror att det finns liknande textilfärg på Panduro.Om du tittar på bloggarkiv längs ned på min blogg från november 2013 så finns det ett inlägg om att måla fåtöljen. Jag har fått massor på frågor om färgen och det flesta har skrivit till mig på min mail och de har också fått svar. Julgransbelysningen köpte jag i en blomsteraffär för väldigt många år sedan jag tror att den är tysk men tyvärr går det inte att få tag i extra lampor till belysningen. Så det var nog sista året vi hade den i granen.
   Önskar dig en fin torsdagskväll!
   Kram Raina

   Radera
 4. Hej! Jag följer dej på instagram och kom av ren tillfällighet på din blogg. Ja självklart kommer jag följa dej här och läsa dina inlägg! vad många härliga bildrer du lägger upp också... själv ska jag och min man åka till Lidköping till våran son och hans familj och fira vårat barnbarn vera som fyller 2 år och dom bor i Lidköping!

  SvaraRadera

Hej!!
Tack för att du tar dig tid att skriva en kommentar!!
Du som inte har en egen blogg men vill skriva en rad välj ;"anonymt" så går det bra!!
Kram Raina